AUTÓ KIVÁLASZTÁSA

Keresés

Alkatrész Katalógus TOYOTA számára: Az összes modellhez tartozó autós alkatrészek TOYOTA


Könnyen átlátható, teljes áttekintést biztosítunk önnek az általunk forgalmazott TOYOTA autóalkatrészek hatalmas választékából, amelyekből a kereső rendszerünk segítségével gyorsan kiválaszthatja az ön járművéhez megfelelő termékeket. Egyszerűen csak válasszal ki az ön TOYOTA modelljét és biztos lehet benne, hogy le lesz nyűgözve a kínálatunkban szereplő TOYOTA alkatrészek kiváló minőségétől és a rendkívül kedvező áraktól.


A legnépszerűbb autóipari TOYOTA alkatrészek

Magas minőségű autóalkatrészek mert TOYOTA olcsó online

A pótalkatrész-katalógusunkban megtalálhatók az összes alkatrész a TOYOTA

A kezdetek

A mai Toyota Motor Corporation története a 19. századra nyúlik vissza, amikor Sakichi Toyoda automatikus szövőszékeket kezdett gyártani. 1929-ben eladta automata fonógépeinek szabadalmait egy német cégnek, és autókat kezdett építeni.

A gyártás kezdete

1937-ben az átalakult Toyota Motor Corporation, melynek neve ekkor már a gyár helyszínére, a Toyota japán városra utalt, az alapító neve helyett, megkezdte a gyártást. Kezdetben csak egy személygépkocsit gyártottak, az A1-et, és egy teherautót, a GG-t.

A második világháború során csak teherautókat gyártottak a hadseregnek. Sok más európai autógyártól eltérően ezt a gyárat nem bombázták le a szövetséges erők, mert Japán már kapitulált az amerikai atombombázás miatt.

A gyártás háború utáni újraindítása

Az autógyártás 1947-ben indult meg, és nagyon sikeres volt a sok újítás miatt. Emellett az alkalmazottak az átlagosnál többet dolgoztak, így a gyár világszerte rövid idő alatt gyorsan terjeszkedett.

A Toyota németországi reklámozása 1970-ben kezdődött meg. Az 1980-as évek óta több terméküket is másolták az európai gyártók. A LEXUS prémium márka építése 1989-ben kezdődött, ez ma már önálló autómárka. A LEXUS a Mercedes, a BMW és az Audi versenytársának tekinthető.

Gyártási hely és neves jármű modellek

Napjainkban (2015), a Toyota a világ legnagyobb autógyára, és a Föld minden táján vannak gyártóhelyei- Európában Nagy Britanniában, Franciaországban gyártanak autókat és motorokat. Van egy gyártóhely Törökország európai részén is.

Jelenleg Németországban 13 Toyota modell kapható. A nagyon kisméretű Aygo-t a francia PSA Csoporttal közösen fejlesztették, és Citroën C1 és Peugeot 107 néven is forgalomban van. A kis iQ a Smart versenytársaként szerepel. A Yarisaz az kisautó, ami 1999 óta helyettesíti a Toyota Starlet modellt. A Corolla, melyet 1967 óta gyártanak, a kompakt kategóriába tartozik, és ma még ma is legnépszerűbb kapható modell. A Toyota-nak vannak közép-, felső-közép- és felsőkategóriás autói, valamint SUV modelljei, és furgonjai is.

A különböző bontáokban készült statistikák alapján a modellek nagyon jól szerepeltek, de a cégnek az elmúlt években konstrukciós hibák miatt néhány modell visszahívására kényszerült, ami rontotta a márka hírnevét. Általánosságban a legnagyobb autógyár termékei kiváló minőségűek, és hibrid verzióban is kaphatók.

Webáruházunkban nagy választékban vásárolhat különféle alkarészeket. Reméljük, hogy hatalmas autóalkatrész katalógusunkat és nagyon alacsony árainkat meggyőzőnek találja.

Kosara

0 Termék, 0,00 HUF

Tovább a pénztárhoz
BELÉPÉS
Elfelejtettem a jelszót? Ön új ügyfél? Regisztráljon most
INFOBOX

Ingyenes kiszállítás

minden 37000 HUF feletti megrendelés esetén
  • Autóalkatrész TOYOTA kiszállítás UPS
  • Autóalkatrészek TOYOTA kiszállítás GLS
  • Autóalkatrészek TOYOTA kiszállítás DHL
:

Biztonságos kapcsolat

Fizetési módok
  • Alkatrész TOYOTA vesz a fizetési módot mc
  • Autóalkatrész TOYOTA vesz a fizetési módot paypal
  • Autóalkatrészek TOYOTA vesz a fizetési módot visa
  • Eredeti alkatrészek TOYOTA vesz a amex fizetési módok
  • Banki Átutalás
Hétfő - Péntek: 8:00 - 19:00

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI FORRÓDRÓT

+36 1 677 7645

Сím

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Németország
Mutasd a térképen