AUTÓ KIVÁLASZTÁSA

Keresés

Alkatrész Katalógus SMART számára: Az összes modellhez tartozó autós alkatrészek SMART


Könnyen átlátható, teljes áttekintést biztosítunk önnek az általunk forgalmazott SMART autóalkatrészek hatalmas választékából, amelyekből a kereső rendszerünk segítségével gyorsan kiválaszthatja az ön járművéhez megfelelő termékeket. Egyszerűen csak válasszal ki az ön SMART modelljét és biztos lehet benne, hogy le lesz nyűgözve a kínálatunkban szereplő SMART alkatrészek kiváló minőségétől és a rendkívül kedvező áraktól.


A legnépszerűbb autóipari SMART alkatrészek

Magas minőségű autóalkatrészek mert SMART olcsó online

A pótalkatrész-katalógusunkban megtalálhatók az összes alkatrész a SMART

Az 1970-es évek végén néhány autógyár kitalálta, hogy építsenek egy nagyon kis autót, ami egy kategóriával kisebb, mint a VW Polo. Ez az ötlet azért merült fel, mert a városokban a személyautók száma nagyon megnőtt, ami problémákat okozott. A Daimler-Benz 1986-ban mutatta be a Mercedes City koncepcióautót, elsőkerék-meghajtással, és keresztben szerelt motorral (Daihatsu), ami a Smart elődjének nevezhető. A koncepcióautót számos német és svájci (ETH Zürich) műszaki egyetem támogatta, valamint Nicolas G. Hayek, Swatch órák alapítója foglalkozott a marketinggel. A VW-vel történt fejlesztések után abbahagyták a projectet, melyet később a Mercedes-Benz-el folytattak.

1994-ben Hayer megalapította a Smart céget együttműködve a Daimler-Benz-el. Hayek 1998-as távozása utána a Smart a Daimler Csoporton belül önálló autógyárrá vált.

Az első fejlesztés a Fortwo modell volt, egy „városi kupé”, melyet a Forfour követett. Egy darabig a roadster verzió is kapható volt, de kivették a modellválasztékból, és befejezték a gyártását.

Bár a központ Böblingen-ben, Baden-Württemberg tartományban található, a fő üzem Hambach-ban, Franciaországban van, nem messze a Saarland-i határtól. Van egy másik gyártóhely is Hollandiában, ezt csak részben használják.

Mivel az eladási adatok nyilvánvalóan nem növekedtek az elvárt mértékben, az önálló Smart Center jellegzetes üvegtornyaival 2005/2006-ban kiürült, és a disztribúciót a már létező Daimler leányvállalatok vették át.

Ezzel egyidőben a Forfour gyártását is befejezték, és az újabb modellek fejlesztése leállt. Jelenleg a Smart kizárólag a Fortwo modellre koncentrál, ami kupé és kabrió változatban is kapható. Emellett különböző meghajtásokat tesztelnek elektromos és hibrid motorral, valamint egy négyüléses variációt is, amit a Renault-al együttműködésben fejlesztettek ki, és Szlovéniában gyártották.

A viszonylag drága Smart autók a CO2 kibocsátással kapcsolatos élénk vitákkal összefüggésben az elmúlt években ismét előtérbe kerültek. A világ legkisebb sorozatgyártású autójánál már 100.000 km alatt is motor- és váltóhibák voltak tapasztalhatók. Ennek ellenére vannak olyan Smart modellek is, melyekkel 500.000 km-t tettek meg ugyanazzal a motorral és eredeti váltóval.

Számos alkatrész, mint például a kopó alkatrészek a fékekhez, viszonylag alacsony áron kapható, míg mások, mint az eredeti kuplung, hihetetlen drágák, ha Daimler üzemből vásároljuk meg.

Kosara

0 Termék, 0,00 HUF

Tovább a pénztárhoz
BELÉPÉS
Elfelejtettem a jelszót? Ön új ügyfél? Regisztráljon most
INFOBOX

Ingyenes kiszállítás

minden 37000 HUF feletti megrendelés esetén
  • Autóalkatrész SMART kiszállítás UPS
  • Autóalkatrészek SMART kiszállítás GLS
  • Autóalkatrészek SMART kiszállítás DHL
:

Biztonságos kapcsolat

Fizetési módok
  • Alkatrész SMART vesz a fizetési módot mc
  • Autóalkatrész SMART vesz a fizetési módot paypal
  • Autóalkatrészek SMART vesz a fizetési módot visa
  • Eredeti alkatrészek SMART vesz a amex fizetési módok
  • Banki Átutalás
Hétfő - Péntek: 8:00 - 19:00

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI FORRÓDRÓT

+36 1 677 7645

Сím

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Németország
Mutasd a térképen