AUTÓ KIVÁLASZTÁSA

Keresés

Alkatrész Katalógus SKODA számára: Az összes modellhez tartozó autós alkatrészek SKODA


Könnyen átlátható, teljes áttekintést biztosítunk önnek az általunk forgalmazott SKODA autóalkatrészek hatalmas választékából, amelyekből a kereső rendszerünk segítségével gyorsan kiválaszthatja az ön járművéhez megfelelő termékeket. Egyszerűen csak válasszal ki az ön SKODA modelljét és biztos lehet benne, hogy le lesz nyűgözve a kínálatunkban szereplő SKODA alkatrészek kiváló minőségétől és a rendkívül kedvező áraktól.


A legnépszerűbb autóipari SKODA alkatrészek

Magas minőségű autóalkatrészek mert SKODA olcsó online

A pótalkatrész-katalógusunkban megtalálhatók az összes alkatrész a SKODA

Mr. Laurin és Mr. Klement már 1895-ben megalapította a korábbi Ausztria-Magyarország területén lévő, és ma Csehországban található márkát, ami ma a világ legrégibb autógyárának a része. Kezdetben kerékpárokat építettek, kiegészítő motorral, majd 1899-ben motorkerékpárokat, és 1905-től autókat is. Az első világháborúval kapcsolatos problémák lezárása után a céget 1925-ben a Skoda mérnökcsoport vásárolta meg. 1945-ben a korábbi Szovjetunióhoz és a kommunizmushoz való csatlakozással a céget államosították. Az 1950-es évek elején és közepén a Skoda kis- és középkategóriás autókat készített, valamint az áramvonalas Felicia kabriót. 1955-ben nem tudtak versenyezni a Keleti Blokk gyártóival, és saját, farmotoros gépkocsit fejlesztésébe kezdtek, melyekre a VW Käfer volt hatással. Az 1960-es évek folyamán csak középkategóriás autókat készítettek a Kelet számára, és a korábbi NDK-ban 10% piacrészt értek el. Csak 1987-ben kezdett a Skoda újra orrmotoros gépkocsikat gyártani; ez volt a Favorit, mely a Nyugat számára készült.

A Berlini Fal leomlása után a csehszlovák kormány megkezdte az üzem privatizációját, és 1991-ben eladta a Volkswagen csoportnak, ami a márka hihetetlen újjáéledését eredményezte. Eddigre már a Skodákat VW alaplemezre építették, és 7 különböző modell volt kapható.

Kezdő modellként a nagyon kis Citigo-t vásárolhatjuk meg. A népszerű kisautó, a Fabia, valamint a középkategóriás Octavia is VW alaplemezre épül (Golf), és szinte kizárólag VW alkatrészekből készül. A Rapid egy másik középkategóriás autó, a Superb pedig már a felsőkategóriás szedánok közé sorolható. Emellett kapható még a Roomster családbarát kisbusz, ami a Nissan Note, a Citroën C3 és a Ford B-Max modellekkel van egy kategóriában. A Skoda modellek között van egy összkerék-meghajtású terepjáró is, ami a Jeep Renegade, a Dacia Duster és a Suzuki SX4 S-Cross versenytársa.

A VW technológiának köszönhetően a járművekkel ugyanazok a problémák, mint a Gold modellekkel, például az izzók gyors kiégése, és előfordulhat, hogy leesnek az utastérben szerelt panelek.

Nálunk minden szükséges alkatrészt megtalál autójához A megfelelő alkatrészeket egyszerűen megtalálhatja a KBA számok alapján a honlapunkon.

Kosara

0 Termék, 0,00 HUF

Tovább a pénztárhoz
BELÉPÉS
Elfelejtettem a jelszót? Ön új ügyfél? Regisztráljon most
INFOBOX

Ingyenes kiszállítás

minden 37000 HUF feletti megrendelés esetén
  • Autóalkatrész SKODA kiszállítás UPS
  • Autóalkatrészek SKODA kiszállítás GLS
  • Autóalkatrészek SKODA kiszállítás DHL
:

Biztonságos kapcsolat

Fizetési módok
  • Alkatrész SKODA vesz a fizetési módot mc
  • Autóalkatrész SKODA vesz a fizetési módot paypal
  • Autóalkatrészek SKODA vesz a fizetési módot visa
  • Eredeti alkatrészek SKODA vesz a amex fizetési módok
  • Banki Átutalás
Hétfő - Péntek: 8:00 - 19:00

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI FORRÓDRÓT

+36 1 677 7645

Сím

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Németország
Mutasd a térképen