AUTÓ KIVÁLASZTÁSA

Keresés

Alkatrész Katalógus SEAT számára: Az összes modellhez tartozó autós alkatrészek SEAT


Könnyen átlátható, teljes áttekintést biztosítunk önnek az általunk forgalmazott SEAT autóalkatrészek hatalmas választékából, amelyekből a kereső rendszerünk segítségével gyorsan kiválaszthatja az ön járművéhez megfelelő termékeket. Egyszerűen csak válasszal ki az ön SEAT modelljét és biztos lehet benne, hogy le lesz nyűgözve a kínálatunkban szereplő SEAT alkatrészek kiváló minőségétől és a rendkívül kedvező áraktól.


A legnépszerűbb autóipari SEAT alkatrészek

Magas minőségű autóalkatrészek mert SEAT olcsó online

A pótalkatrész-katalógusunkban megtalálhatók az összes alkatrész a SEAT

A SEAT a spanyol autógyár, a Sociedad Espanola de Automoviles de Turismo nevéből képzett betűszó. A gyárat 1950-ben alapították. A cég részvénytársaságként alakult meg a spanyol törvények alapján, Matorell-ben, Barcelona közelében, Kezdetben a SEAT az ISI (Instituto Nacional de Industria) állami ipari vállalkozás társult vállalata volt, amely a részvények 51%-át birtokolta, míg a spanyol bankok kezében 42% volt, és az olasz Fiat S.p.A. tulajdonrésze 7% volt. A vállalat alapításának ötlete a spanyol kormánytól származott, egy „nemzeti” autómárkát szerettek volna, mivel akkoriban a személygépkocsi gyártó cégek vagy jelentéktelenek voltak, vagy külföldi vállalkozások felügyelete alatt működtek. A saját SEAT járművek gyártása az olasz Fiat modellek licensz alapján való építésével indult 1953-ban. A Fiat-al való kapcsolat az 1980-as évekig fennmaradt. A licensz szerződések megszűnésével kezdődtek meg saját fejlesztéseik, az első ilyen az Ibiza volt. Ugyanekkor léptek szoros együttműködésre a VW-vel, ami ahhoz vezetett, hogy 1986-ban a Volkswagen AG szerezte meg részvényeik nagy részét. Napjainkban a SEAT teljes mértékben a VW AG-hoz tartozik, és a Skoda mellett a kezdőmárka szerepét tölti be családbarát, jó felszerelt autóival.

Autók, mediterrán hangulattal

Az első SEAT autókat előre gyártott Fiat részekből szerelték össze Matorell-ben. Az 1950-es évektől kezdőden egyre több és több gyártási lépés történt az üzemben. A legnépszerűbb modellek között szerepelt a 600 („Seiscientos”) ami eleinte, 1957-től, csak kétajtós változatban kapható kisautó volt hátsó motorral, és ma már legendának számít. Ebből kiindulva született a négyajtós taxi verzió, és a megnövelt teljesítményű 600 Abarth modell. Ennek a gyártását 1973-ban befejezték. A négyajtós középkategóriás szedán, az 1500 népszerű volt, de a spanyoloknak abban az időben megfizethetetlen, így taxiént, és üzleti autóként értékesítették. Később, a kedvelt kisautók, mint a 127 modell (Fura) és a Ritmo (Ronda) megépítésére került sor. A belső fejlesztés a kis miniautókkal, az Ibiza és a Marbella modellekkel kezdődött meg.

Jelenleg a Seat az Ibiza és a Mii modelleket kínálja, melyek a VW Up! modellből származnak. A Leon, mely szedán és kombi karosszériával kapható, a VW Polo modellen alapul, míg a valamivel nagyobb Toledo negyedik generációjávan a Skoda Rapid változata. Emellett a Seat választékában találjuk még az Altea kisbuszt, és az Alhambra tágas családi gépkocsit. Webáruházunkban a jelenlegi és sok már nem gyártott Seat modellhez is talál megfelelő alkatrészt.

Kosara

0 Termék, 0,00 HUF

Tovább a pénztárhoz
BELÉPÉS
Elfelejtettem a jelszót? Ön új ügyfél? Regisztráljon most
INFOBOX

Ingyenes kiszállítás

minden 37000 HUF feletti megrendelés esetén
  • Autóalkatrész SEAT kiszállítás UPS
  • Autóalkatrészek SEAT kiszállítás GLS
  • Autóalkatrészek SEAT kiszállítás DHL
:

Biztonságos kapcsolat

Fizetési módok
  • Alkatrész SEAT vesz a fizetési módot mc
  • Autóalkatrész SEAT vesz a fizetési módot paypal
  • Autóalkatrészek SEAT vesz a fizetési módot visa
  • Eredeti alkatrészek SEAT vesz a amex fizetési módok
  • Banki Átutalás
Hétfő - Péntek: 8:00 - 19:00

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI FORRÓDRÓT

+36 1 677 7645

Сím

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Németország
Mutasd a térképen