AUTÓ KIVÁLASZTÁSA

Keresés

Alkatrész Katalógus SAAB számára: Az összes modellhez tartozó autós alkatrészek SAAB


Könnyen átlátható, teljes áttekintést biztosítunk önnek az általunk forgalmazott SAAB autóalkatrészek hatalmas választékából, amelyekből a kereső rendszerünk segítségével gyorsan kiválaszthatja az ön járművéhez megfelelő termékeket. Egyszerűen csak válasszal ki az ön SAAB modelljét és biztos lehet benne, hogy le lesz nyűgözve a kínálatunkban szereplő SAAB alkatrészek kiváló minőségétől és a rendkívül kedvező áraktól.


A legnépszerűbb autóipari SAAB alkatrészek

Magas minőségű autóalkatrészek mert SAAB olcsó online

A pótalkatrész-katalógusunkban megtalálhatók az összes alkatrész a SAAB

A SAAB svéd autógyárat a Svenska Aeroplan Aktiebolaget repülőgép és fegyvergyár részeként alapították meg 1937-ben. A márka a gyártó nevéből álló mozaikszó. Az első személygépkocsit 1947-ben mutatták be, ez volt a SAAB 92, amit 1949-től árusítottak. A Volvo mellett a SAAB volt az egyetlen olyan fontos svéd autógyár, ami évtizedeken át fent tudott maradni, viszonylag szűk termékválasztékkal. A Scania teherautógyár 1969-es megvásárlása vezetett a Saab-Scania megalakulásához, ami feloszlott, miután a Scania kilépett a cégből. A személygépkocsi divízió 1990-ben már jogilag önálló cég volt SAAB Automobiles AB néven. Ezt a nevet használták egészen addig, amíg a General Motors meg nem vásárolta a céget 2000-ben, Csaknem 10 évvel később a GM kilépett ebből a befektetésből. A SAAB-nak pénzügyi nehézségei voltak, és jogi hitelezői védelemért kényszerült folyamodni. Ezután különböző felújítási és korszerűsítési kísérletek következtek a Swedish Koenigsegg Group (Spyker) márka és a kínai BAIC autógyár részvételével. A gyártás csak rövid időre állt helyre. Jelenleg a National Electric Vehicle Sweden AB tulajdonában van a védjegy, és a független Orio AB gyártja az alkatrészeket 2012 óta.

Járművek egyedi megjelenéssel és skandináv hangulattal

A model 92, melyet 1949-ben mutattak be már egy ferdehátúra hasonlított, mely jellemző volt az 1970-es évek 93 és 96 modelleire is. Ezek az autók V4 Ford motorral készültek, és vagy kétajtós szedán, vagy kombi karosszériával voltak kaphatók. Az első modell, a 99, egy lépcsőshátú szedán volt, mely később a modernebb verzióban, mint SAAB 900 jelent meg. Ezeken alapulva fejlesztették a 9-3 és 9- sorozatokat. A 9-3 kabrió verzióban volt kapható, mint a 900, melyet a Magna Steyr üzemben, Svájcban gyártottak hosszú ideig. Ezekben a sorozatokban kombit és gazdaságosabb verziókat is készítettek, A Sonett kupét 1970 és 1974 között gyártották, és egészen egzotikus volt. Legutoljára a kínálatban két sorozat 9-3 (sokféle karosszériával), és 9-5 (szedán és kombi) volt megtalálható. Ezek mellett a 9-4X, a tágas négykerék-meghajtású SUV, mely a Cadillac alapján készült volt megvásárolható. Bár a 9-4X-ből csak 100 darabot készítettek az amerikai piacra.

A SAAB gépkocsikhoz alkatrészek nagy választékából válogathat a topalkatreszek.hu oldalon. Más skandináv autókhoz is forgalmazunk alkatrészeket, így Volvo gépkocsikhoz, valamint német márkákhoz is, mint a Mercedes-Benz, a Volkswagen, a BMW és az Audi.

Kosara

0 Termék, 0,00 HUF

Tovább a pénztárhoz
BELÉPÉS
Elfelejtettem a jelszót? Ön új ügyfél? Regisztráljon most
INFOBOX

Ingyenes kiszállítás

minden 37000 HUF feletti megrendelés esetén
  • Autóalkatrész SAAB kiszállítás UPS
  • Autóalkatrészek SAAB kiszállítás GLS
  • Autóalkatrészek SAAB kiszállítás DHL
:

Biztonságos kapcsolat

Fizetési módok
  • Alkatrész SAAB vesz a fizetési módot mc
  • Autóalkatrész SAAB vesz a fizetési módot paypal
  • Autóalkatrészek SAAB vesz a fizetési módot visa
  • Eredeti alkatrészek SAAB vesz a amex fizetési módok
  • Banki Átutalás
Hétfő - Péntek: 8:00 - 19:00

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI FORRÓDRÓT

+36 1 677 7645

Сím

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Németország
Mutasd a térképen