AUTÓ KIVÁLASZTÁSA

Keresés

Alkatrész Katalógus ROVER számára: Az összes modellhez tartozó autós alkatrészek ROVER


Könnyen átlátható, teljes áttekintést biztosítunk önnek az általunk forgalmazott ROVER autóalkatrészek hatalmas választékából, amelyekből a kereső rendszerünk segítségével gyorsan kiválaszthatja az ön járművéhez megfelelő termékeket. Egyszerűen csak válasszal ki az ön ROVER modelljét és biztos lehet benne, hogy le lesz nyűgözve a kínálatunkban szereplő ROVER alkatrészek kiváló minőségétől és a rendkívül kedvező áraktól.


A legnépszerűbb autóipari ROVER alkatrészek

Magas minőségű autóalkatrészek mert ROVER olcsó online

A pótalkatrész-katalógusunkban megtalálhatók az összes alkatrész a ROVER

A ROVER tradicionális brit márka története egy kerékpárokat gyártó céghez nyúlik vissza, melyet J. K. Starley & Sutton alapítottak az angliai Coventry-ben. Az első motorkerékpár 1902-es bemutatója után építették az első járművet, mely a Model Eight nevet viselte. A cég a ROVER Company Ltd. néven működött. A 16/20 HP, 10/12 HP valamint a 12 HP és 20 HP sorozatuk népszerűségének köszönhetően a ROVER márkát használták a cég összes járműve esetében. A 2-hengeres és 8 lóerős autó volt az első valódi sikerük. Ezt követően a márkát nagyon stabil 4- és 6-hengeres motorjairól ismerték, melyek a kifinomult vezetőknek készültek.

A Land Rover egy terepjáró, melynek gyártását 1947-ben kezdték, és ez nagyon fontos eleme volt a piaci hírnevüknek, egészen a cég felosztásáig. 1967-ben a márka a Leyland Group, és ezért a British Leyland Corporation része lett, ami számos márka autóit gyártotta, ideértve az Austin, Morris, Triumph és Jaguar gépkocsikat. Az Austin Rover Group 1982-ben alakult, majd később Rover Group néven működött tovább. A márka 1994 és 2000 között a BMW Csoport tulajdonában volt. Napjainkban az indiai Tata Csoporthoz tartozik, aki nem használja aktívan a márkát.

Kihívást jelentő autók kifinomult vásárlóknak

A háború utáni időszakban a P 4 új szedánt mutatta be 1949-ben, melyet igényes ami abban az időben igényes középosztálybeli autónak számított. Emellett a modell mellett gyártották a P 5-t is 1985-ben, ami szedán és négyajtós kupé változatban volt kapható, 3,0 vagy 3,5 liter űrtartalmú motorral. Kiváló minőségű alkatrészeinek, a jó minőségű összeszerelésnek, és kivételes tágasságának köszönhetően a P 5 modell nagyon népszerű volt, még ma is keresik, mint oldtimer modellt. Ez volt a „középosztály Rolls Royce-a”, melyet 1973-ig gyártottak, és a P 6 követte, ami 1963 és 1977 között készült. A P 6 egy kompakt szedán volt 3,5 literes V8-as motorral. Az SD 1 ferdehátú szedán megépítésével (később Vitesse néven is ismerték) 1976-ban a Rover nehéz helyzetbe került a British Leyland Group-nál, és nehezen tudta tartani pozícióit a piacon. Az 1980-as évek folyamán a Hondával együttműködésben építettek új modelleket (400, 600, 800 modellek), valamint a BMW-vel is készítettek autót (model 75). Webáruházunkban nagy választékban vásárolhat alkatrészt a Rover számos modelljéhez.

Kosara

0 Termék, 0,00 HUF

Tovább a pénztárhoz
BELÉPÉS
Elfelejtettem a jelszót? Ön új ügyfél? Regisztráljon most
INFOBOX

Ingyenes kiszállítás

minden 37000 HUF feletti megrendelés esetén
  • Autóalkatrész ROVER kiszállítás UPS
  • Autóalkatrészek ROVER kiszállítás GLS
  • Autóalkatrészek ROVER kiszállítás DHL
:

Biztonságos kapcsolat

Fizetési módok
  • Alkatrész ROVER vesz a fizetési módot mc
  • Autóalkatrész ROVER vesz a fizetési módot paypal
  • Autóalkatrészek ROVER vesz a fizetési módot visa
  • Eredeti alkatrészek ROVER vesz a amex fizetési módok
  • Banki Átutalás
Hétfő - Péntek: 8:00 - 19:00

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI FORRÓDRÓT

+36 1 677 7645

Сím

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Németország
Mutasd a térképen