AUTÓ KIVÁLASZTÁSA

Keresés

Alkatrész Katalógus MERCEDES-BENZ számára: Az összes modellhez tartozó autós alkatrészek MERCEDES-BENZ


Könnyen átlátható, teljes áttekintést biztosítunk önnek az általunk forgalmazott MERCEDES-BENZ autóalkatrészek hatalmas választékából, amelyekből a kereső rendszerünk segítségével gyorsan kiválaszthatja az ön járművéhez megfelelő termékeket. Egyszerűen csak válasszal ki az ön MERCEDES-BENZ modelljét és biztos lehet benne, hogy le lesz nyűgözve a kínálatunkban szereplő MERCEDES-BENZ alkatrészek kiváló minőségétől és a rendkívül kedvező áraktól.


A legnépszerűbb autóipari MERCEDES-BENZ alkatrészek

Magas minőségű autóalkatrészek mert MERCEDES-BENZ olcsó online

A pótalkatrész-katalógusunkban megtalálhatók az összes alkatrész a MERCEDES-BENZ

A márka eredete

A Mercedes-Benz története 1879-ig nyúlik vissza, amikor Carl Benz mérnök megépítette az első működő kétütemű benzinmotort. A márkát különböző vállalati fúziók után 1926-ban alapították, és most a Daimler AG része, melynek központja Stuttgart-ban van. A Mercedes-Benz márkanév alatt kizárólag a cég személyautóit gyártják, melyek a levédett logót, a Mercedes csillagot viselik. A Smart márka, a szállító és kereskedelmi járművek a vállalat más részeihez tartoznak. A „Daimler” megnevezés többet nem használható a Mercedes-Benz járműveken, mert a márka nevének személyautókra való használatára vonatkozó jogokat 2008-ban átvette a Tata Motors vállalat. A Mercedes-Benz gyártó nagy választékban gyárt autókat, és jelen pillanatban 17 különféle sorozatot értékesít.

A divízió osztályokra van osztva, és a kezdő modellel kezdődik, a kis A-osztállyal, mely a VW Golf-al tartozik egy osztályba. A B-osztály kisméretű autókból áll, kisméretű furgon, kupé és sportkupé tartoznak ide, míg a C-osztályba a középkategóriás autók tartoznak ferdehátú/szedán és kupé/kabrió karosszériával. A felső-középkategóriában az E-osztály ferdehátú/szedán karosszériás autóit, valamint az R-osztály nagy szedánját forgalmazzák. A CLS-osztályba egy négyajtós kupé és egy sportkupé tartozik. A felsőkategória a legdrágább szektorban a Mercedes-Benz S-osztály. Ezen autók minden egyes darabjában 200 számítógép van.

Emellett a gyártó kínálatában egy sportautót, terepjárókat, SUV-kat, egy szabadidős autót, és kisbuszt, valamint furgont is találunk.

A gépkocsikat Németországban, Ausztriában (terepjárók), Magyarországon, az USA-ban, Brazíliában, valamint egy East London-ban, Dél-Afrikában lévő üzemben gyártják.

A motorok és más műszaki megoldások tekintetében ez a gyártó az egyik vezető márka az egész világon. Az autóikkal megtehető összes kilométer jóval meghaladja a szokásos 200,000-et, és a különleges 124 sorozat (W124) esetében nagymértékben túlléphető. Ezt a modellt a 200 - 500 elnevezéssel építették 1984 és 1993 között, majd 1993 és 1997 között, és az E-osztályba sorolható. Ezekkel az autókkal átlagosan 400.000 - 600.000 km-t lehet megtenni!

Ráadásul a kárpitozás és a minőség a Mercedes-Benz gépkocsikban a legmagasabb szintű, ugyanolyan, mint fő versenytársai, a BMW és az Audi autóiban. Mercedes-Benz gépkocsijához nagy választékban kínálunk különböző alkatrészeket a topalkatreszek.hu oldalon. Mindent talál nálunk, a kormánycsuklótól a gyújtótekercsig. Ráadásul kopó alkatrészelet is kaphat a fékekhez, az utastérhez vagy vásárolhat ilyen alkatrészeket a motortérbe is.

Kosara

0 Termék, 0,00 HUF

Tovább a pénztárhoz
BELÉPÉS
Elfelejtettem a jelszót? Ön új ügyfél? Regisztráljon most
INFOBOX

Ingyenes kiszállítás

minden 37000 HUF feletti megrendelés esetén
  • Autóalkatrész MERCEDES-BENZ kiszállítás UPS
  • Autóalkatrészek MERCEDES-BENZ kiszállítás GLS
  • Autóalkatrészek MERCEDES-BENZ kiszállítás DHL
:

Biztonságos kapcsolat

Fizetési módok
  • Alkatrész MERCEDES-BENZ vesz a fizetési módot mc
  • Autóalkatrész MERCEDES-BENZ vesz a fizetési módot paypal
  • Autóalkatrészek MERCEDES-BENZ vesz a fizetési módot visa
  • Eredeti alkatrészek MERCEDES-BENZ vesz a amex fizetési módok
  • Banki Átutalás
Hétfő - Péntek: 8:00 - 19:00

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI FORRÓDRÓT

+36 1 677 7645

Сím

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Németország
Mutasd a térképen