AUTÓ KIVÁLASZTÁSA

Keresés

Alkatrész Katalógus MAZDA számára: Az összes modellhez tartozó autós alkatrészek MAZDA


Könnyen átlátható, teljes áttekintést biztosítunk önnek az általunk forgalmazott MAZDA autóalkatrészek hatalmas választékából, amelyekből a kereső rendszerünk segítségével gyorsan kiválaszthatja az ön járművéhez megfelelő termékeket. Egyszerűen csak válasszal ki az ön MAZDA modelljét és biztos lehet benne, hogy le lesz nyűgözve a kínálatunkban szereplő MAZDA alkatrészek kiváló minőségétől és a rendkívül kedvező áraktól.


A legnépszerűbb autóipari MAZDA alkatrészek

Magas minőségű autóalkatrészek mert MAZDA olcsó online

A pótalkatrész-katalógusunkban megtalálhatók az összes alkatrész a MAZDA

A Mazda eredete

A céget, mely eredetileg parafa finomítással foglalkozott, más néven alapították 1920-ban Japánban. 1927-ben gyártották az első gépalkatrészeket és 1930-ban az első motorkerékpárt. Ebben az időben lett a cég neve Mazda, ami egy ázsiai istenség megnevezése. Emellett a vállalat motorizált tricikliket és kis teherszállítókat is épített. A második világháború után, amikor a Mazda fegyvereket gyártott, 1950-ben visszatértek a kis tehergépkocsik gyártáshoz.

A márka sikere

Az első személygépkocsit, a Mazda R360 Coupé-t 1960 májusában mutatták be. Egy évvel később megállapodtak a német NSU-val a Wankel motor használatáról, melyet az első autójukba, a Mazda 110 S Cosmo-ba építettek be. 1972-ben megalapították a cég német leányvállalatát, és 1973 óta a németországi piacot onnan látják el. A Mazda európai központját a németországi Hessen tartományban található Oberusel-i kutatóintézetben mellett alapították meg 1990-ben. A termékkínálatban kis és közepes járművektől a luxus szedánokig és sportautókig minden megtalálható. Az MX-5 Roadster bevezetésével a Mazda volt az egyetlen olyan márka, amely a vásárlók érdeklődését 1989-ben fel tudta kelteni a nyitott sportkocsik iránt. 1991-ben a Mazda volt az első japán autógyár, amely a legendás 24-órás La Mans versenyt megnyerte. A győzelem azért volt különösen jelentős, mert mindezt egy Wanker forgódugattyús motorral érték el. Ebből az autóból a Mazda körülbelül 2 millió darabot értékesített RX-7 motorral szerte a világon.

Az autógyár előnyei és hátrányai

A felsőkategóriás szedán modell, a Mazda-6 mellett kínáltak egy SUV modellt is, amely szintén kapható az USA-ban. A márka viszonylag kedvező statisztikái 2008 körül romlottak, ami annak is köszönhető, hogy a szedánok, mint a Mazda-6 akkumulátora gyakran megmagyarázhatatlan módon lemerült.

A dízel részecskeszűrő eltömődése vagy meghibásodása az üzemanyag-szivattyúban szintén lehetséges, Ettől függetlenül a Mazda jó minőségének köszönhetően jó pozíciókat szerzett az európai és a világpiacon is. Minden alkatrészt és kopó alkatrészt, mint a fékek vagy a fékbetétek megvásárolhatók webáruházunkban.

Kosara

0 Termék, 0,00 HUF

Tovább a pénztárhoz
BELÉPÉS
Elfelejtettem a jelszót? Ön új ügyfél? Regisztráljon most
INFOBOX

Ingyenes kiszállítás

minden 37000 HUF feletti megrendelés esetén
  • Autóalkatrész MAZDA kiszállítás UPS
  • Autóalkatrészek MAZDA kiszállítás GLS
  • Autóalkatrészek MAZDA kiszállítás DHL
:

Biztonságos kapcsolat

Fizetési módok
  • Alkatrész MAZDA vesz a fizetési módot mc
  • Autóalkatrész MAZDA vesz a fizetési módot paypal
  • Autóalkatrészek MAZDA vesz a fizetési módot visa
  • Eredeti alkatrészek MAZDA vesz a amex fizetési módok
  • Banki Átutalás
Hétfő - Péntek: 8:00 - 19:00

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI FORRÓDRÓT

+36 1 677 7645

Сím

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Németország
Mutasd a térképen