AUTÓ KIVÁLASZTÁSA

Keresés

Alkatrész Katalógus JEEP számára: Az összes modellhez tartozó autós alkatrészek JEEP


Könnyen átlátható, teljes áttekintést biztosítunk önnek az általunk forgalmazott JEEP autóalkatrészek hatalmas választékából, amelyekből a kereső rendszerünk segítségével gyorsan kiválaszthatja az ön járművéhez megfelelő termékeket. Egyszerűen csak válasszal ki az ön JEEP modelljét és biztos lehet benne, hogy le lesz nyűgözve a kínálatunkban szereplő JEEP alkatrészek kiváló minőségétől és a rendkívül kedvező áraktól.


A legnépszerűbb autóipari JEEP alkatrészek

Magas minőségű autóalkatrészek mert JEEP olcsó online

A pótalkatrész-katalógusunkban megtalálhatók az összes alkatrész a JEEP

Az első civil Jeep

A Jeep valódi megépítője az amerikai Bantam vállalat volt. A céget Roy Evans alapította, aki ezt megelőzően a brit Austin modelleket forgalmazta az USA piacán. A terepjárókat 1938-ban mutatták be az amerikai hadseregnek, de ők nem mutattak érdeklődést. Ugyanakkor ezek a járművek a második világháború alatt nagyon kelendővé váltak, és sürgősen szükség volt rájuk. Mivel az amerikai Bantam cégnek nem volt megfelelő kapacitása a gyártáshoz, az autókat a versenytársak kezdték gyártani. A Ford és a Willys-Overland is jelentkezett, és a szerződést végül a Willys-Overlandkapta meg. A háború végéig 360.000 darabot gyártottak ebből a gépkocsiból. A civilek számára készült verziót már a háború alatt megtervezték, és röviddel a háború befejezése után, 1945 júliusában mutatták be.

A Jeep jelentése terepjáró

Miután sok vita volt a Jeep márka elnevezéséről USA-ban, valamint több alkalommal adták-vették a céget, a márka ma a Chrysler Group-hoz tartozik, ami az olasz Fiat-csoport tulajdonában van. A márka megnevezése mellett a Jeep nevet általános megnevezésként is használják a nyitott terepjárókra.

A Jeep-et az USA-ban, Pekingben, Indiában és Ausztriában gyártják. Alapvetően minden SUV a Jeep versenytársa, de a Jeep még mindig rendelkezik azzal, hogy ez az eredeti.

A Jeep modellek áttekintése

Ha egy Wrangler-t vezet, rezgést tapasztalhat, ami a kerekek kiegyensúlyozásával a legtöbb esetben javítható. Jelenleg a márka hét különböző modellt ajánl, melyek közé a Cherokee, a Compass, a Renegade és a népszerű Wrangler tartozik. Ma már nem gyártják a Patriot, a Wagoneer és a Commander modelleket. A legnépszerűbb modell jelen pillanatban a the Jeep Grand Cherokee 6,4, 468 LE. A kezdő modell, a Compass, az egyetlen Jeep, ami valódi négykerék-meghajtás nélkül is kapható. Minden alkatrészt és kopó alkatrészt olcsón megvásárolhat ezekhez a modellekhez webáruházunkban.

Kosara

0 Termék, 0,00 HUF

Tovább a pénztárhoz
BELÉPÉS
Elfelejtettem a jelszót? Ön új ügyfél? Regisztráljon most
INFOBOX

Ingyenes kiszállítás

minden 37000 HUF feletti megrendelés esetén
  • Autóalkatrész JEEP kiszállítás UPS
  • Autóalkatrészek JEEP kiszállítás GLS
  • Autóalkatrészek JEEP kiszállítás DHL
:

Biztonságos kapcsolat

Fizetési módok
  • Alkatrész JEEP vesz a fizetési módot mc
  • Autóalkatrész JEEP vesz a fizetési módot paypal
  • Autóalkatrészek JEEP vesz a fizetési módot visa
  • Eredeti alkatrészek JEEP vesz a amex fizetési módok
  • Banki Átutalás
Hétfő - Péntek: 8:00 - 19:00

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI FORRÓDRÓT

+36 1 677 7645

Сím

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Németország
Mutasd a térképen