AUTÓ KIVÁLASZTÁSA

Keresés

Alkatrész Katalógus FORD számára: Az összes modellhez tartozó autós alkatrészek FORD


Könnyen átlátható, teljes áttekintést biztosítunk önnek az általunk forgalmazott FORD autóalkatrészek hatalmas választékából, amelyekből a kereső rendszerünk segítségével gyorsan kiválaszthatja az ön járművéhez megfelelő termékeket. Egyszerűen csak válasszal ki az ön FORD modelljét és biztos lehet benne, hogy le lesz nyűgözve a kínálatunkban szereplő FORD alkatrészek kiváló minőségétől és a rendkívül kedvező áraktól.


A legnépszerűbb autóipari FORD alkatrészek

Magas minőségű autóalkatrészek mert FORD olcsó online

A pótalkatrész-katalógusunkban megtalálhatók az összes alkatrész a FORD

A Ford története

A FORD a FORD Motor Company eredeti márkája, a cég az USA-ban, a Michigan állambeli Dearborn-ban található. Henry Ford, aki már 1899-ben az autógyártásban dolgozott, 1903-ban alapította a világ ötödik autógyárát. A gyártás a „Fordmobile” néven is ismert Ford modell A-val kezdődött meg. A döntő áttörést a „Tin Lizzy” hozta el, amit az új Detroit-ban található üzemben gyártottak 1908-ban. A futószalagos gyártás segítségével 1913-tól a gyártási költségek nagymértékben csökkentek, így a márka nagyban hozzájárult az autók elterjedéséhez az USA-ban.

A német piac

1925-től a FORD jelen van a német piacon. Az ismert üzem, mely 1930-ban nyílt meg Kölnben, a cég német leányvállalatának irányítása alatt állt. A T-Model mellett a FORD számos kis- és középkategóriás autót fejlesztett ki. Napjainkban a márka kis- és középkategóriás személygépkocsik, furgonok és SUV-ok gyártására és forgalmazására fókuszál. Az USA-ban a SUV-ok („Explorer”), a pickup teherautók (F-sorozat), és az ismert, „Lincoln” néven luxuasutók játszanak meghatározó szerepet.

Műszakilag igényes járművek a világpiacon

A FORD világhíre a legendás T-Model-el kezdődött, melyet 1908 és 1927 között gyártottak. Több mint 15 millió darabot adtak el ebből a gépkocsiból, 1972-ig ez volt a legnagyobb darabszámban értékesített autó a világon. Ezt követően a FORD szívesebben gyártott megfizethető középkategóriás autókat az USA piacra. A gyártás 1940-es megszakadásáig a „Cologne”, „Eifel” és „Taunus” modelleket széles körben forgalmazták Németországban. A második világháború után a legendás „Buckel-Taunus” modell került gyártásba a kölni gyárban. Az 1950-es években a „Globe-Taunus” volt a legsikeresebb gépkocsi Európában. Az ezt követő évtizedben a modern elsőkerék-meghajtású 12 M és 15 M, valamint a nagyobb 17 M modellek, valamint a „Tub” néven ismert sorozat modelljei terjedtek el. Az 1970-es években az új Taurus (""Knudsen-Taunus"") és a Consul családi limuzin, valamint a közép-felső kategóriás Granada családi kombi bizonyultak vonzónak. A 2+2 üléses Capri kupé és az Escort kisautó, melyet az angol gyártási programból vettek át, szintén különleges sikert hozott. A Sierra és Scorpio limuzinok és kombik gyártása után kezdődött a Fiesta, a Focus és a Mondeo világautók gyártása, mely a mai napig tart. Népszerű a családi és kereskedelmi járművek családjába tartozó C-Max és S-Max, valamint a szállító kisbuszok, a Tourneo Connect és a Transit Courier. A nagy teljesítményű GT sportautó és a Mustang kupék és kabriók a legnépszerűbb FORD termékek az USA-ban. Webáruházunkban nagy választékban kínálunk alkatrészeket a FORD modellekhez.

Kosara

0 Termék, 0,00 HUF

Tovább a pénztárhoz
BELÉPÉS
Elfelejtettem a jelszót? Ön új ügyfél? Regisztráljon most
INFOBOX

Ingyenes kiszállítás

minden 37000 HUF feletti megrendelés esetén
  • Autóalkatrész FORD kiszállítás UPS
  • Autóalkatrészek FORD kiszállítás GLS
  • Autóalkatrészek FORD kiszállítás DHL
:

Biztonságos kapcsolat

Fizetési módok
  • Alkatrész FORD vesz a fizetési módot mc
  • Autóalkatrész FORD vesz a fizetési módot paypal
  • Autóalkatrészek FORD vesz a fizetési módot visa
  • Eredeti alkatrészek FORD vesz a amex fizetési módok
  • Banki Átutalás
Hétfő - Péntek: 8:00 - 19:00

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI FORRÓDRÓT

+36 1 677 7645

Сím

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Németország
Mutasd a térképen