AUTÓ KIVÁLASZTÁSA

Keresés

Alkatrész Katalógus DACIA számára: Az összes modellhez tartozó autós alkatrészek DACIA


Könnyen átlátható, teljes áttekintést biztosítunk önnek az általunk forgalmazott DACIA autóalkatrészek hatalmas választékából, amelyekből a kereső rendszerünk segítségével gyorsan kiválaszthatja az ön járművéhez megfelelő termékeket. Egyszerűen csak válasszal ki az ön DACIA modelljét és biztos lehet benne, hogy le lesz nyűgözve a kínálatunkban szereplő DACIA alkatrészek kiváló minőségétől és a rendkívül kedvező áraktól.


A legnépszerűbb autóipari DACIA alkatrészek

Magas minőségű autóalkatrészek mert DACIA olcsó online

A pótalkatrész-katalógusunkban megtalálhatók az összes alkatrész a DACIA

Dacia Renault

A DACIA egy román autógyár, mely jogilag részvénytársaság, és a cég részben a francia Renault csoport tulajdonában van. 1966-ban alakult meg az UAP (Uzina de Autoturisme Pitesti) csoport Pitesti-ben egy1952 óta létező teherautó alkatrészeket gyártó üzem alapjain. Ez az üzem egy Brasov-ban lévő teherautógyár beszállítója volt. A DACIA eleinte licensz alapján gyártott Renault modelleket. A Dacia 1100 és 1300 modelleket, melyek a Renault R8 és R11 modelleknek feleltek meg, széles körben forgalmazták a korábbi Keleti Blokkban, mert szerkezetileg és motorikusan is fejlettebbek és modernebbek voltak, mint az akkoriban elérhető autók többsége. Ezeket a modelleket 2004-ig nagyrészt a hazai piacra gyártották.

Az ideális első autó

A DACIA kapott licensz jogokat a Renault-tól a nagyobb, R18 és R20 sorozatok gyártására is, melyeket főképp állami- politikai- és gazdasági vezetők használtak. Emellett egy nagyon népszerű Pickup modell is piacra került, különböző formákban. 1978-ban a Renault licensz alatti gyártása véget ért, azonban azokat a Renault modelleket gyártották, melyek gyártása Franciaországban befejeződött. A romániai politikai és gazdasági fordulópont után egy rövid ideig tartó Peugeot-tal való együttműködés következett, melynek eredménye a DACIA Nova (korábban Peugeot 309 néven volt ismert). 1999-ben a Peugeot megvásárolta a közben privatizált tőzsdei cég többségét, és ma már kizárólagos tulajdonos. A DACIA a Renault csoportnak olcsó kezdő modelleket gyárt Európa szinte összes ár érzékeny piacára, és a tengerentúlra is.

A jelenlegi modellek

Napjainkban a DACIA Miloveni és Pitestia saját üzemeiben Logan és a Sandero modelleket, valamint néhány pickup variációt gyárt. A többi modell a Renault világszerte lévő gyáraiban készül. Ezeken a helyeken a Sendero és Logan modellek második generációját árusítják. A Sandero egy kis, Brazíliában kifejlesztett gépkocsi, melyet különböző export piacokra szánnak. A Dacia Logan alsó-középkategóriás autó, és pickup karosszériával is kapható. Emellett készülnek még a SUV Duster, a Lodgy nevű furgon, és a kombi Dokker, melynek magas teteje van. Webáruházunkban nagy választékban kínálunk alkatrészeket a gyártó összes modelljéhez. Nálunk rendelhet Renault márkájú gépkocsikhoz is olcsó alkatrészeket, melyeket gyors házhozszállítással kínálunk.

Kosara

0 Termék, 0,00 HUF

Tovább a pénztárhoz
BELÉPÉS
Elfelejtettem a jelszót? Ön új ügyfél? Regisztráljon most
INFOBOX

Ingyenes kiszállítás

minden 37000 HUF feletti megrendelés esetén
  • Autóalkatrész DACIA kiszállítás UPS
  • Autóalkatrészek DACIA kiszállítás GLS
  • Autóalkatrészek DACIA kiszállítás DHL
:

Biztonságos kapcsolat

Fizetési módok
  • Alkatrész DACIA vesz a fizetési módot mc
  • Autóalkatrész DACIA vesz a fizetési módot paypal
  • Autóalkatrészek DACIA vesz a fizetési módot visa
  • Eredeti alkatrészek DACIA vesz a amex fizetési módok
  • Banki Átutalás
Hétfő - Péntek: 8:00 - 19:00

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI FORRÓDRÓT

+36 1 677 7645

Сím

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Németország
Mutasd a térképen