AUTÓ KIVÁLASZTÁSA

Keresés

Alkatrész Katalógus CHEVROLET számára: Az összes modellhez tartozó autós alkatrészek CHEVROLET


Könnyen átlátható, teljes áttekintést biztosítunk önnek az általunk forgalmazott CHEVROLET autóalkatrészek hatalmas választékából, amelyekből a kereső rendszerünk segítségével gyorsan kiválaszthatja az ön járművéhez megfelelő termékeket. Egyszerűen csak válasszal ki az ön CHEVROLET modelljét és biztos lehet benne, hogy le lesz nyűgözve a kínálatunkban szereplő CHEVROLET alkatrészek kiváló minőségétől és a rendkívül kedvező áraktól.


A legnépszerűbb autóipari CHEVROLET alkatrészek

Magas minőségű autóalkatrészek mert CHEVROLET olcsó online

A pótalkatrész-katalógusunkban megtalálhatók az összes alkatrész a CHEVROLET

A Ford versenytársai

Az 1878-ban, Svájcban született Louis Chevrolet 1900-ban emigrált Kanadába. 1901-ben az USA-ba, New York-ba ment, és a Fiat autógyárban kezdett dolgozni. 1909-ben a Buick Motor Company-hoz került, és sokat tanult az autóépítésről. Kicsivel később, 1911. november 3-án alapította meg partnerével, William Durant-al a saját gyárát Detroit-ban, hogy a Ford T-Model-el versenyképes gépkocsit építsenek.

A Ford és a Chevrolet uralja az USA piacát

1915-ben Chevrolet nézeteltérése támadt partnerével, aki eladta neki a Chevrolet Motor Car Company cégben lévő részesedését. 1916-ban, egy évvel később, a General Motors Company vásárolta meg a céget, és Louis Chevrolet autóversenyzésbe kezdett. Az 1920-as években ez a gyártó lett a Ford egyik legfontosabb versenytársa, sőt, 1927-ben az USA-ban ez a vállalat értékesítette a legtöbb autót. A következő években az eladásokat vagy a Ford vagy a Chevrolet vezette, bár egyik sem tudott műszaki fölénybe kerülni.

Az első sportautó sikere

Miután az USA 1942-ben belépett a második világháborúba, a személygépkocsik gyártását felváltotta a katonai járművek építése. Három évvel később újra személyautók készültek, de műszaki állapotuk a háború előtti modellekével egyezett.

Az első sportautót, a Corvette-t 1953-ban mutatták be. Eddig az autóig, ami ma az USA eladásokat vezető modellje, hosszú út vezetett.

Számos márka, egy csoport

Az 1950-es években a Chevrolet nagytestű autókat is épített, túlméretezett fém farokrésszel. Az 1960-as években a piacot jobban uralta régi riválisa, a Ford, aki új gépkocsikat mutatott be a piacon. Műszakilag a Chevrolet mindig hátrányban volt, és az új modelleket minden esetben két vagy három évvel később mutatta be. 1979 és 1982 között kezdtek elsőkerék-meghajtású gépkocsikat gyártani, melyek Európában már az 1960-as évektől bevezetésre kerültek.

Ezidő alatt a Japán nyomás is erősödött, és a Toyota-val alapítottak egy üzemet, ahol a Corollla, és a Chevrolet testvér-verziója, a Nova készült.

A Chevrolet az USA-ban a General Motors kezdő márkája volt. Az Opel mellett a Cadillac, a Pontiac, a Buick, a Saturn, a Vauxhaull, a Saab, a Daewoo és a Hummer tartozik a GM csoporthoz. A GMC kifejezést a General Motors kereskedelmi járműveire használják. Webáruházunkban nagy választékban kínálunk alkatrészeket a legtöbb Chevrolet modellhez, mint a Matiz kisautóhoz, a Captiva SUV-hoz vagy a Camaro sportkocsihoz. Ráadásul top alkatrészeket kínálunk a fékrendszerhez, fékbetéteket és fékfolyadékokat; valamint nagyon sok alkatrészünk van a gyújtásrendszerhez.

Kosara

0 Termék, 0,00 HUF

Tovább a pénztárhoz
BELÉPÉS
Elfelejtettem a jelszót? Ön új ügyfél? Regisztráljon most
INFOBOX

Ingyenes kiszállítás

minden 37000 HUF feletti megrendelés esetén
  • Autóalkatrész CHEVROLET kiszállítás UPS
  • Autóalkatrészek CHEVROLET kiszállítás GLS
  • Autóalkatrészek CHEVROLET kiszállítás DHL
:

Biztonságos kapcsolat

Fizetési módok
  • Alkatrész CHEVROLET vesz a fizetési módot mc
  • Autóalkatrész CHEVROLET vesz a fizetési módot paypal
  • Autóalkatrészek CHEVROLET vesz a fizetési módot visa
  • Eredeti alkatrészek CHEVROLET vesz a amex fizetési módok
  • Banki Átutalás
Hétfő - Péntek: 8:00 - 19:00

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI FORRÓDRÓT

+36 1 677 7645

Сím

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Németország
Mutasd a térképen