AUTÓ KIVÁLASZTÁSA

Keresés

Alkatrész Katalógus BMW számára: Az összes modellhez tartozó autós alkatrészek BMW


Könnyen átlátható, teljes áttekintést biztosítunk önnek az általunk forgalmazott BMW autóalkatrészek hatalmas választékából, amelyekből a kereső rendszerünk segítségével gyorsan kiválaszthatja az ön járművéhez megfelelő termékeket. Egyszerűen csak válasszal ki az ön BMW modelljét és biztos lehet benne, hogy le lesz nyűgözve a kínálatunkban szereplő BMW alkatrészek kiváló minőségétől és a rendkívül kedvező áraktól.


A legnépszerűbb autóipari BMW alkatrészek

Magas minőségű autóalkatrészek mert BMW olcsó online

A pótalkatrész-katalógusunkban megtalálhatók az összes alkatrész a BMW

Kiváló minőségű motorok a kezdetektől

A bajor Motoren Werke Aktiengesellschaft (BMW) vállalatot 1913-ban alapította Karl Rapp, Rapp Motorenwerke GmbH néven. A céget Münchenben a berlini Philipp Dörhöfer és a Schneeweis vállalat Chemnitz-ben. A Chemnitz-ben székelő Schneeweis vállalat tekinthető a BMW valódi elődjének. 1917-ben a Rapp Motorenwerke GmbH nevet BMW GmbH-ra változtatták. Egy évvel később alakult át a vállalat részvénytársasággá. Kezdetben a gyár repülőgép hajtóműveket fejlesztett, és a porosz katonai közigazgatástól 2000 ilyen építésére kapott megrendelést. A motorok olyan magas technológiai minőségben készültek, hogy a 9.760 méteres magassági rekordot már 1919. június 17-én elérték. Az első világháború körülményei, valamint a fegyverek gyártására vonatkozó tilalom kövtkeztében, 1923-ban kifejlesztették az első motorkerékpárt.

Belépés az autóiparba

A Fahrzeugfabrik Eisenach A.G. 1928-as megvásárlásával lépett be a cég az autóiparba. A BMW első autóit 1929. március 22-én mutatta be Eisenbach-ban, mely a brit Austin Seven licensze alapján készült. 1932-től gyártották és értékesítették saját fejlesztésű modelleiket. A második világháború következtében a vállalat óriási fejlődésnek indult, az 1933-ban 8.357 főt foglalkoztató cég alkalmazottainak száma 1938-ra, alig öt év alatt, 180.000-re nőtt. A vállalat elsősorban fegyvereket gyártott, ez magyarázza, hogy szinte az összes telepehelyüket lebombázták. 1948-ban azonban ismét motorkerékpárt gyártottak München-ben, és 1952-ben legyártották az első felsőkategóriás gépkocsit is. 1959-től, amikor a Daimler csoport felvásárlását alig tudták elkerülni, a BMW felsőkategóriás autó- és motorkerékpár gyártóként alapozta meg hírnevét. A középméretű gépkocsik is bekerültek a kínálatba, és különböző felvásárlások és eladások eredményeként a BMW tulajdonába került a Rolls-Royce járműszektora is.

Modellek és teljesítmény

Mostanra a számos üzemmel rendelkeznek különböző országokban, ami lehetővé teszi, hogy BMW motorokat szereljenek más gépkocsikba is, ahogy korábban az Opel Omega-ba vagy a Land Rober-be. Napjainkban a kiváló minőségű motorokból a Toyota-nak és más gyáraknak is szállítanak. A különböző modellek a vásárók széles rétegeit célozzák meg. A legismertebb BMW modellek a szedán és kupé kategóriákban a BMW 1, 3, 5 és 7-es sorozat, melyek jó hírnévnek örvendenek a vezetők körében. Más autók mellett a vállalat a SUV modelljei között találjuk az X3, X5 és X6 gépkocsikat, melyeket minőség és teljesítmény szempontjából nehéz túlszárnyalni. A Z sorozat szemet gyönyörködtető, de inkább nyári napokra való, mert a kabrió csak kétszemélyes. A vállalat központja München-ben található, ahol sok kutatás zajlik alternatív megoldásokkal kapcsolatban, mint az elektromos- vagy hidrogén meghajtás. Webruházunkban számos olcsó BMW alkatrész található. Népszerű gyártók OEM minőségű alkatrészeit kínálunk, gyors házhozszállítással.

Kosara

0 Termék, 0,00 HUF

Tovább a pénztárhoz
BELÉPÉS
Elfelejtettem a jelszót? Ön új ügyfél? Regisztráljon most
INFOBOX

Ingyenes kiszállítás

minden 37000 HUF feletti megrendelés esetén
  • Autóalkatrész BMW kiszállítás UPS
  • Autóalkatrészek BMW kiszállítás GLS
  • Autóalkatrészek BMW kiszállítás DHL
:

Biztonságos kapcsolat

Fizetési módok
  • Alkatrész BMW vesz a fizetési módot mc
  • Autóalkatrész BMW vesz a fizetési módot paypal
  • Autóalkatrészek BMW vesz a fizetési módot visa
  • Eredeti alkatrészek BMW vesz a amex fizetési módok
  • Banki Átutalás
Hétfő - Péntek: 8:00 - 19:00

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI FORRÓDRÓT

+36 1 677 7645

Сím

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Németország
Mutasd a térképen