AUTÓ KIVÁLASZTÁSA

Keresés

Alkatrész Katalógus AUDI számára: Az összes modellhez tartozó autós alkatrészek AUDI


Könnyen átlátható, teljes áttekintést biztosítunk önnek az általunk forgalmazott AUDI autóalkatrészek hatalmas választékából, amelyekből a kereső rendszerünk segítségével gyorsan kiválaszthatja az ön járművéhez megfelelő termékeket. Egyszerűen csak válasszal ki az ön AUDI modelljét és biztos lehet benne, hogy le lesz nyűgözve a kínálatunkban szereplő AUDI alkatrészek kiváló minőségétől és a rendkívül kedvező áraktól.


A legnépszerűbb autóipari AUDI alkatrészek

Magas minőségű autóalkatrészek mert AUDI olcsó online

A pótalkatrész-katalógusunkban megtalálhatók az összes alkatrész a AUDI

Az Audi története

Az Audi a német autógyártás úttörőjének, August Horch-nak köszönheti létezését, akinek nem engedték, hogy cégnévként használja nevét, miután távozott az A. Horch & Cie vállalattól. Ezért döntött úgy, hogy a latin fordítást használja. Az Audi-Automobilwerke GmbH Zwickau was 1910-ben alapították, majd 1928-ban vette át a Zschopauer Motorenwerke J. S. Rasmussen (márkanév: DKW). 1932-ben a két céget egy autógyárrá egyesítették, két másik gyártóval együtt. Ebben a szövetségben, melyet négy kiemelkedő gyűrű szimbolizál, az Audi a híres középkategóriás autók gyártását vette át. A második világháború után az Audi Union AG-t, melynek központja Chemnitz-ben volt, kisajátították, és 1948-ban törölték a cégjegyzékből.1949-50-ben Ingolstadt-ban megalapították az Audi Union GmbH-t, mely DKW márkanéven folytatta tevékenységét. Miután a cég rövid ideig a Daimler-Benz AG fennhatósága alatt állt 1958-ban, a Volkswagen AG vásárolta meg az Audi Union AG nagyobb részét 1964 és 1966 között, majd bevezették új terméküket „Audi” néven. Az NSU-val történt fúzió után 1969-ben az Audi AG átszervezésére került sor; napjainkban a cég csaknem teljes mértékben a Volkswagen AG tulajdona. A gyártás Ingolstadt-ban és Neckarsulm-ban, valamint Győrben, Brüsszelben és más VW gyárakban történik.

A jelenlegi modellek

Napjainkban az Audi a vállalat prémium modellje. A technológiai innováció az, ami minden osztályban megkülönbözteti más autóktól, és ez megmutatkozik hirdetéseikben is: „A haladás technikája”. A márka egyik rendkívüli eredménye a négykerék meghajtású modellek (Quattro gépkocsik) forgalmazása. A jelenlegi modellek között vannak kis és kompakt autók (A1 és A3), középkategóriás modellek (A4, A5), felső-középkategóriás gépkocsik (A6, A7) és luxusautók (A8, R8) is. Emellett a cég gyárt kupékat és kabriókat is a TT sorozatban, és SUV járműveket is, ezek a Q-modellek.

SUV és sportmodellek

A sorozat számos tagja a kihívásokat kedvelő autósok számára vonzó, ilyenek a nagyteljesítményű S- és RS-verziók. Az A4 és A6 allroad Quattro verziói, valamint a Q-modellek (Q3, Q5, Q7) mind alkalmasak a durvább terepen való vezetésre is. Az R8 különösen megtestesíti a márka sportos ambícióit. Webáruházunkban a jelenlegi, és sok korábbi Audi modellhez, valamint nagyon sok különböző márkájú gépkocsihoz talál alkatrészeket. Termékválasztékunkban a világ vezető alkatrész gyártóitó talál olcsó kopó alkatrészeket, mint a féktárcsák, fékbetétek vagy az ablaktörlők.

Kosara

0 Termék, 0,00 HUF

Tovább a pénztárhoz
BELÉPÉS
Elfelejtettem a jelszót? Ön új ügyfél? Regisztráljon most
INFOBOX

Ingyenes kiszállítás

minden 37000 HUF feletti megrendelés esetén
  • Autóalkatrész AUDI kiszállítás UPS
  • Autóalkatrészek AUDI kiszállítás GLS
  • Autóalkatrészek AUDI kiszállítás DHL
:

Biztonságos kapcsolat

Fizetési módok
  • Alkatrész AUDI vesz a fizetési módot mc
  • Autóalkatrész AUDI vesz a fizetési módot paypal
  • Autóalkatrészek AUDI vesz a fizetési módot visa
  • Eredeti alkatrészek AUDI vesz a amex fizetési módok
  • Banki Átutalás
Hétfő - Péntek: 8:00 - 19:00

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI FORRÓDRÓT

+36 1 677 7645

Сím

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Németország
Mutasd a térképen