AUTÓ KIVÁLASZTÁSA

Keresés

VEMO - alkatrész katalógus

A Vierol AG

A ‘Vemo’ nem egy gyártó vagy egy kereskedő neve, hanem egy levédett név, mely az Oldenburg közelében található VIEROL AG tulajdona 1977 óta. A Vierol AG elsősorban a német VW/Audi, BMW és Mercedes Benz gyáraknak szállít elektronikai alkatrészeket védett márkanevén.

Több Vierol AG márka

A Vemo nevet az elektromos és elektronikus termékekre használják, de a VIEROL AG mechanikus alkatrészeket is szállít az autógyáraknak, ezek márkaneve a ‘VAICO’. 2011-ben a VIEROL AG több, mint 18.000 elektromos, elektronikai és mechanikus alaktrészt forgalmazott az autógyáraknak, mind Vemo, és mind Vaico néven.

Vemo autóalkatrészek

A termékválasztékban találhatunk elektronikus ülésfűtést, vezérlőegységeket, komplett kábelkötegeket, és sokféle szenzort (ABS jeladót, sebesség érzékelőket, parkoló-asszisztens stb.). Emellett az elektronikus motorvezérlő rendszerek, a fedélzeti számítógépek, a diagnosztikai rendszerek, és az üzemanyag-fogyasztás csökkentésére szolgáló rendszerek is megvásárolhatók ettől a gyártótól.

A kifejezetten elektronikai alkatrészek száma 60%-át teszi ki a cég termékválasztékának, ami azt jelenti, hogy egyre több és több Vemo alkatrész kerül beépítésre a gépkocsikba. Ma már egy modern autóban, mint például a Mercedes S Class, 200 számítógép is megtalálható. Ez a biztonsági előírások szigorodásával biztosan tovább terjed majd a középkategóriájú autókra is.

A keréknyomás érzékelők használata 2014. november 1. óta kötelező az EU-ban, és a Valeo nagy számban szállítja ezeket. Ezt az alkatrészt 150.000 kilométerenként vagy 5 évente ki kell cserélni, és üzletünkben megvásárolható. Az elektromos és elektronikus alkatrészek Vemo néven, a mechanikusak pedig Vaico márkával találhatók meg webáruházunkban. Az ilyen márkájú alkatrészek garantáltan kiváló minőségűek. Az olcsó utánzatok, melyek komoly baleseteket okozhatnak meghibásodásukkal, nem tartoznak e márka termékei közé.

Az összes VEMO termékkategória és autóalkatrész megjelenítése a gépjárműve számára egy pillanat alatt

Kosara

0 Termék, 0,00 HUF

Tovább a pénztárhoz
BELÉPÉS
Elfelejtettem a jelszót? Ön új ügyfél? Regisztráljon most
INFOBOX

Ingyenes kiszállítás

minden 37000 HUF feletti megrendelés esetén
  • Autóalkatrész VEMO kiszállítás UPS
  • Autóalkatrészek VEMO kiszállítás GLS
  • Autóalkatrészek VEMO kiszállítás DHL
:

Biztonságos kapcsolat

Fizetési módok
  • autó alkatrész VEMO vesz a mc fizetési módok
  • Jármű alkatrészek VEMO vesz a paypal fizetési módok
  • jármű alkatrészek VEMO vesz a visa fizetési módok
  • Eredeti alkatrészek VEMO vesz a amex fizetési módok
  • Autó alkatrész vesz a Banki Átutalás fizetési módok
Hétfő - Péntek: 8:00 - 19:00

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI FORRÓDRÓT

+36 1 677 7645

Сím

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Németország
Mutasd a térképen