AUTÓ KIVÁLASZTÁSA

Keresés

VALEO - alkatrész katalógus

Kezdetek és fejlődés

A mai Valeo Group, ami a az autóipari szállítók és a kereskedelmi járműgyárak egyik legfontosabb szállítója világszerte, történeke 1923-ig nyúlik vissza, amikor a cég még más név alatt alapított egy angol tengelykapcsoló alkatrészeket gyártó üzemet Párizs közelében. 1932-ben lépett a tőzsdére Párizsban, amikor alkatrészeit már licensz alatt is sikeresen gyártották, így a cég további lendületet kapott, ami más autóipari gyártók felvásárlásához vezetett.

Valeo alkatrészek

A Valeo termékek választékát tizenkét hihetetlen nemzetközi felvásárlásnak köszönhetjük (többet között Németországban, Olaszországban, Angliában és az USA-ban), és 9 teljesen eltérő termékcsoportnak a hajtómű, a biztonság, a légkondicionáló rendszerek és a világítástechnika, valamint a kiegészítő egységek, és az elekronika és elektromosság területein.

A Valeo Group 10 német vállalatából öt foglalkozik autóalkatrész gyártással, és ezeket közvetlenül a német autógyáraknak szállítják. 2 német üzem kutatás-fejlesztéssel foglalkozik, ezekből az egyik Wolfsburg-ban található, ahol a VW-vel dolgoznak szoros együttműködésben.

OEM a VW számára

A sok olyan termék mellett melyek nem azonnal láthatók, a cég a jelenlegi VW Golf gyártáshoz közvetlenül szállít a fényszórókat a VW-nek OEM beszállítóként. Ugyanilyen módon működik együtt a csoport más autógyárakkal szerte a világon, így feltételezhető, hogy az utakon található minden harmadik fényszóró Valeo márkájú, és ugyanez igaz az ablaktörlő rendszerekre is. Az utolsó felvásárlások során az amerikai Johnson Controls csatlakozott a csoporthoz, így most már az utastérhez is számos alkatrészt szállít a cég.

Az összes VALEO termékkategória és autóalkatrész megjelenítése a gépjárműve számára egy pillanat alatt

Kosara

0 Termék, 0,00 HUF

Tovább a pénztárhoz
BELÉPÉS
Elfelejtettem a jelszót? Ön új ügyfél? Regisztráljon most
INFOBOX

Ingyenes kiszállítás

minden 37000 HUF feletti megrendelés esetén
  • Autóalkatrész VALEO kiszállítás UPS
  • Autóalkatrészek VALEO kiszállítás GLS
  • Autóalkatrészek VALEO kiszállítás DHL
:

Biztonságos kapcsolat

Fizetési módok
  • autó alkatrész VALEO vesz a mc fizetési módok
  • Jármű alkatrészek VALEO vesz a paypal fizetési módok
  • jármű alkatrészek VALEO vesz a visa fizetési módok
  • Eredeti alkatrészek VALEO vesz a amex fizetési módok
  • Autó alkatrész vesz a Banki Átutalás fizetési módok
Hétfő - Péntek: 8:00 - 19:00

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI FORRÓDRÓT

+36 1 677 7645

Сím

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Németország
Mutasd a térképen