AUTÓ KIVÁLASZTÁSA

Keresés

SACHS - alkatrész katalógus

Az alapítás

Az Ernst Sachs és Karl Fichtel által Schweinfurt-ban, 1895-ben alapított cég nagy pontosságú golyóscsapágyakat és kerékpár agyakat gyártott, és Fichtel & Sachs néven gyors fejlődésnek indult. A cég folyamatosan újításokat mutatott be a piacon, például a hátsó kerék féket vagy a továbbfejlesztett szabadonfutókat a kerékpárokhoz. A Wälzlager-Sparte-től való leválás, és több, a második világháború utáni átszervezést követően, a Sachs cég a kétkerekű járművek kis motorjainak gyártására kezdett koncentrálni, és ezeket a motorkerékpár gyártóknak szállította szerte a világon. Az 1960-as évektől az 1980-as évek közepéig a Fichtel & Sachs cégnek közel 10.000 alkalmazottja volt, és a világ egyik legnagyobb tengelykapcsoló, kerékpár agy, kis motor és lengéscsillapító gyártója volt.

A tulajdonlásban bekövetkező változásokat követően (a Sachs, más cégekkel együtt, a Mannesman tulajdonában volt, melyet aztán átvettek), a vállalat 2001-ben megvásárolta a ZF Friedrichshafen céget, és 2011-re a két cég közötti összeolvadás teljesen befejeződött.

Sachs autóalkatrészek

A ‘Sachs’ márkanév a továbbiakban a hajtóműhöz és az alvázhoz gyártott alkatrészeket, például tengelykapcsoló kinyomólapot, féltengelyeket és csatlakozókat. A gyártás egy különleges területe a lendkerekek, melyeket a főtengely és a kuplung között találhatók. Ez az oka annak, hogy a cég kínálata miért is illik olyan jól a ZF Csoportba, amely fogaskerekeket gyárt.

Neves OEM márkák

A régóta jó hírnévvel rendelkező márka a Mercedes Benz, a BMW és az Audi gyáraknak OEM lengéscsillapítókat szállít, és nagyon aktív az autóversenyzés területén, ami at jelenti, hogy alkatrészeit sportos járművekben, mint a Porsche és a Lotus is használják.

Az ipari járművekben, melyeknek nagyon nehéz pótkocsikat kell húznia, vagy nehéz terhet felemelnie, fontos a jó minőségű tengelykapcsoló, például egy olyan, amit a Sachs gyárt. Webáruházunkban minden Sachs termék megvásárolható, melyeket tartósak és hosszú élettartammal rendelkeznek. A főfékhengerek és munkahengerek mellett lengéscsillapítókhoz kopó alkatrészek is kaphatók, például porvédő hüvelyek és a csatlakozókhoz való porvédő készletek, valamint Sachs kardántengelyek is.

Kosara

0 Termék, 0,00 HUF

Tovább a pénztárhoz
BELÉPÉS
Elfelejtettem a jelszót? Ön új ügyfél? Regisztráljon most
INFOBOX

Ingyenes kiszállítás

minden 37000 HUF feletti megrendelés esetén
  • Autóalkatrész SACHS kiszállítás UPS
  • Autóalkatrészek SACHS kiszállítás GLS
  • Autóalkatrészek SACHS kiszállítás DHL
:

Biztonságos kapcsolat

Fizetési módok
  • autó alkatrész SACHS vesz a mc fizetési módok
  • Jármű alkatrészek SACHS vesz a paypal fizetési módok
  • jármű alkatrészek SACHS vesz a visa fizetési módok
  • Eredeti alkatrészek SACHS vesz a amex fizetési módok
  • Autó alkatrész vesz a Banki Átutalás fizetési módok
Hétfő - Péntek: 8:00 - 19:00

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI FORRÓDRÓT

+36 1 677 7645

Сím

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Németország
Mutasd a térképen