AUTÓ KIVÁLASZTÁSA

Keresés

NGK - alkatrész katalógus

Alapítás és fejlődés

1930-ban a japán Nagoya-ban található porcelángyár a növekvő japán autóipar részére gyújtógyertyákat kezdett gyártani. Idővel az NGK kiterjesztette termékei körét minden benzinmotoros gyújtásrendszerhez való termékre, valamint izzógyertyákra a dízel gépkocsikhoz, majd a későbbiekben lambda szondákat is készítettek a károsanyag-kibocsátás szabályozásához. Az állandó fejlesztés és a globalizáció következtében az NGK a gyújtógyertyák területén a világ vezető gyártójává vált. Amellett, hogy saját üzemeikben gyártanak, az alkatrészeket tovább is fejleszti együttműködve az autóiparral - Németországban, Düsseldorf-ban található részlegükön, mely szoros együttműködésben tevékenykedik a VW és az Audi gyártókkal.

Eredeti alkatrészek a VW-től

Az NGK OEM minőségű alkatrészeit szerelik a VW Group legtöbb gépkocsijába. A cég, ami a német gyújtógyertya gyártó, a Bosch közvetlen versenytársa, széles választékban készít további elektronikus alkatrészeket is, pl. kopogás érzékelőket, melyeket a dízelmotorokban használnak. A japán gyártó minden alkatrésze megtalálható webáruházunkban, és garantáljuk ezek kiváló minőségét.

Az NGK gyújtógyertyák az autóversenyzésben is bizonyították kiváló minőségüket, sikeresen építették be ezeket az alkatrészeket Forma 1-es autókban a Rally Világbajnokságon induló gépkocsikba is.

A termékeket motorkerékpárokban, és egyéb, belső égésű motorokban is használják. Az NGK európai raktárában 25 millió gyújtó- és izzítógyertya található, melyből az európai autógyárak és alkatrész forgalmazók vásárolhatnak.

Kosara

0 Termék, 0,00 HUF

Tovább a pénztárhoz
BELÉPÉS
Elfelejtettem a jelszót? Ön új ügyfél? Regisztráljon most
INFOBOX

Ingyenes kiszállítás

minden 37000 HUF feletti megrendelés esetén
  • Autóalkatrész NGK kiszállítás UPS
  • Autóalkatrészek NGK kiszállítás GLS
  • Autóalkatrészek NGK kiszállítás DHL
:

Biztonságos kapcsolat

Fizetési módok
  • autó alkatrész NGK vesz a mc fizetési módok
  • Jármű alkatrészek NGK vesz a paypal fizetési módok
  • jármű alkatrészek NGK vesz a visa fizetési módok
  • Eredeti alkatrészek NGK vesz a amex fizetési módok
  • Autó alkatrész vesz a Banki Átutalás fizetési módok
Hétfő - Péntek: 8:00 - 19:00

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI FORRÓDRÓT

+36 1 677 7645

Сím

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Németország
Mutasd a térképen