AUTÓ KIVÁLASZTÁSA

Keresés

MANN-FILTER - alkatrész katalógus

A cégalapítás

1941-ben, a második világháború alatt, Erich Hummel és Adolf átvettek egy üzemet, ami előzőleg kötészettel foglalkozott, és létrehozták a Mahle autóipari beszállító szűrőket gyártó divízióját. A családi vállalkozás, melynek a cég a mai napig a tulajdonában van, kezdetben szűrőbetéteket gyártott filc és textil felhasználásával, a Württemberg tartományban található Ludwigsburg-ban, ahol a vállalat központja ma is található.

Először a Mayback motorokhoz gyártottak szűrőket, melyeket a Német Hadsereg a második világháborúban a Panther és Tiger tankokban használt. A háború után a Mann Filter Company az 1950-es évek közepétől eredeti alkatrész gyártóként levegőszűrőket és olajszűrőket gyártott az autóiparnak.

Gyártás és forgalmazás

A Mann Filter olaj- és kabinszűrőket gyárt, valamint dízel és benzin szűrőket az autóipar számára, több mint 60 országban a világon. A cég nem csupán eredeti alkatrész gyártó, mint a koreai Hyundai, a VW, vagy számos kelet-európai gyártóhely, mint például az Audi gyár Szlovákiában esetében, hanem aktív a szervizpiacon is, szervizekkel és alkatrész kereskedőkkel.

A legkiválóbb minőség

A Mann szűrők kiváló minőségű termékek, melyek más másolatokkal ellentétben nagyon megbízhatók, és webáruházunkban szinte minden típusú gépkocsihoz megvásárolhatók.

A FreciousPlus kabinszűrő egy rendkívüli termék amely hatékonyan megvéd az allergénektől, a finom portól, és a penésztől a jármű belsejében. Ezzel a high-tech termékkel a Mann Filter Company döntően hozzájárul az autóban utazók egészségének védelméhez, mivel megvédi őket a dízel járművek által kibocsátott belélegezhető finom porszemcséktől.

Kosara

0 Termék, 0,00 HUF

Tovább a pénztárhoz
BELÉPÉS
Elfelejtettem a jelszót? Ön új ügyfél? Regisztráljon most
INFOBOX

Ingyenes kiszállítás

minden 37000 HUF feletti megrendelés esetén
  • Autóalkatrész MANN-FILTER kiszállítás UPS
  • Autóalkatrészek MANN-FILTER kiszállítás GLS
  • Autóalkatrészek MANN-FILTER kiszállítás DHL
:

Biztonságos kapcsolat

Fizetési módok
  • autó alkatrész MANN-FILTER vesz a mc fizetési módok
  • Jármű alkatrészek MANN-FILTER vesz a paypal fizetési módok
  • jármű alkatrészek MANN-FILTER vesz a visa fizetési módok
  • Eredeti alkatrészek MANN-FILTER vesz a amex fizetési módok
  • Autó alkatrész vesz a Banki Átutalás fizetési módok
Hétfő - Péntek: 8:00 - 19:00

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI FORRÓDRÓT

+36 1 677 7645

Сím

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Németország
Mutasd a térképen