AUTÓ KIVÁLASZTÁSA

Keresés

HELLA - alkatrész katalógus

Történelem

A vállalatot 1899-ben a németországi Westphalia-ban alapították, és petróleum gyertyákat vagy lámpákat és kürtöket gyártott lovaskocsikra. Az első autók megjelenésével a vállalat az autógyártók szállítójává lépett elő, és acetilén lámpákat forgalmazott. 1908-ban a cég nevét Hella-ra módosították, a Helene névből, aki az alapító felesége volt. A második világháború után a Hella Company újra és újra bővítette termékei körét, különösen a jármű elektromosság és elektronika területén.

Jármű elektronika és légkondicionálás specialista

A világítás rendszerek mellett, mint a hátsó lámpák, fényszórók és irányjelzők, a Hella Company reléket és vezérlőegységeket is gyárt, melyek számos olyan modern autóban megtalálhatók, mint a VW Golf vagy a BMW 316. Az 1990-es évektől kezdődően, különösen a légkondicionáló megjelenésével, a cég nagyban kiterjesztette tevékenységét, és kiegészítő túlnyomás szelepeket, és légkondicionáló kompresszorokat gyárt, olyanokat, melyeket az Audi A6, a VW Pheaton vagy a Passat gépkocsikba szerelnek. Az auógyártó beszállítói csoport több vegyesvállalatot hozott létre más autóipari beszállítókkal 2000-ben, így a Hella a hűtőfolyadék szivattyúk és a légkondicionáló alkatrészek jelentős beszállítójává vált.

Fejlesztés az autógyárakkal

Néhány ezek közül a vegyesvállalatok közül más neveken működik, és eredeti gyártói beszállítóként működik szinte az egész világon. Az összes Hella termék, ahogy az alkatrészek is, kaphatók webáruházunkban.

A vállalatnak nagy kutató- és fejlesztő központja van Németországban, melyben veveői kérésre, szerződés alapján high-tech alkatrészeket fejlesztenek. A Hella Company központi szerepet játszik az autóipari fejlesztésekben, az autókban növekvő számú elektromos elemnek köszönhetően, mint például a tolatóradar (Parktronic a Mercedes Benz-től).

Az összes HELLA termékkategória és autóalkatrész megjelenítése a gépjárműve számára egy pillanat alatt

Kosara

0 Termék, 0,00 HUF

Tovább a pénztárhoz
BELÉPÉS
Elfelejtettem a jelszót? Ön új ügyfél? Regisztráljon most
INFOBOX

Ingyenes kiszállítás

minden 37000 HUF feletti megrendelés esetén
  • Autóalkatrész HELLA kiszállítás UPS
  • Autóalkatrészek HELLA kiszállítás GLS
  • Autóalkatrészek HELLA kiszállítás DHL
:

Biztonságos kapcsolat

Fizetési módok
  • autó alkatrész HELLA vesz a mc fizetési módok
  • Jármű alkatrészek HELLA vesz a paypal fizetési módok
  • jármű alkatrészek HELLA vesz a visa fizetési módok
  • Eredeti alkatrészek HELLA vesz a amex fizetési módok
  • Autó alkatrész vesz a Banki Átutalás fizetési módok
Hétfő - Péntek: 8:00 - 19:00

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI FORRÓDRÓT

+36 1 677 7645

Сím

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Németország
Mutasd a térképen