AUTÓ KIVÁLASZTÁSA

Keresés

BOSCH - alkatrész katalógus

Egy óriás születése

A Bosch Company több mint egy évszázada az autógyártás innovatív beszállítója. A cég központja Németországban található, és szinte a világ összes autógyárával van üzleti kapcsolata. A vállalat úttörő fejlesztéseivel tört az élre, szinte nincs olyan autógyár, aki Bosch alkatrészek és fejlesztések nélkül árulná autóit.

A Bosch alkatrészek

A hatalmas termékválasztékban találunk a szervizeléshez szükséges- vagy kopó alkatrészeket, mint az ablaktörlők, az akkumulátorok, a szíjak, a szűrők, a gyújtógyertyák, a bármilyen fajta autólámpák, valamint a fékrendszerhez szükséges bármilyen elképzelhető alkatrészt, mint a fékbetétek, vagy a féktömlők. Forgalmaz elektronikus berendezéseket és kiegészítőket is, mint az elektromos vagy elektronikus biztonsági relék szinte minden felhasználáshoz, elektronikus kiegészítőket, szenzorokat, komplett világító rendszereket, minden fajta elektromos motort (ablaktörlő motorok, ablakemelő motorok, szellőző motorok), parkolóasszisztenst, valamint teljes motorvezérlő rendszereket benzin- és dízelmotorokhoz is.

Számos autógyár fejlesztő asszisztense

A Bosch komplett gyújtásrendszereket szállít benzinmotorokhoz, valamint teljes üzemanyag-befecskendező rendszereket. Ide tartoznak a Bosch legendás K, KE, L és KH Jetronic üzemanyag-befecskendező rendszerei, melyeket a VW és Audi gépkocsikban használnak. A cég az autógyárakkal együtt új üzemanyag-befecskendező rendszereket is fejleszt, ami azt jelentette, hogy a teljes TDI rendszerek, és a Mercedes Benz közös nyomócsöves üzemanyag befecskendező rendszerének megszületését csak a gyártókkal való együttműködés tette lehetővé. Minden német autógyártó (BMW, Audi, Mercedes Benz, Porsche, VW (Volkswagen), Opel, SEAT, Skoda) ennek a gyártónak a generátorait és önindítóit építi be autóiba. A vállalat több mint 140 országban működik. A Bosch nem csupán eredeti alkatrész gyártó, hanem az egyik legnagyobb szerviz-alkatrészszállító is. A webáruhátunkban megtalálható alkatrészek amellett, hogy kiváló minőségűek, és könnyű a beszerelésük, nagyon ajánlottak az alkatrész piacon.

Az összes BOSCH termékkategória és autóalkatrész megjelenítése a gépjárműve számára egy pillanat alatt

Kosara

0 Termék, 0,00 HUF

Tovább a pénztárhoz
BELÉPÉS
Elfelejtettem a jelszót? Ön új ügyfél? Regisztráljon most
INFOBOX

Ingyenes kiszállítás

minden 37000 HUF feletti megrendelés esetén
  • Autóalkatrész BOSCH kiszállítás UPS
  • Autóalkatrészek BOSCH kiszállítás GLS
  • Autóalkatrészek BOSCH kiszállítás DHL
:

Biztonságos kapcsolat

Fizetési módok
  • autó alkatrész BOSCH vesz a mc fizetési módok
  • Jármű alkatrészek BOSCH vesz a paypal fizetési módok
  • jármű alkatrészek BOSCH vesz a visa fizetési módok
  • Eredeti alkatrészek BOSCH vesz a amex fizetési módok
  • Autó alkatrész vesz a Banki Átutalás fizetési módok
Hétfő - Péntek: 8:00 - 19:00

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI FORRÓDRÓT

+36 1 677 7645

Сím

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Németország
Mutasd a térképen