AUTÓ KIVÁLASZTÁSA

Keresés

BERU - alkatrész katalógus

Beru alkatrészek nagy választékban

A Beru Company 1912-ben alakult a német German Ludwigsburg-ban, a cég alapítói Julius Friedrich Behr és Albert Ruprecht voltak. A vállalatot hűtőkhöz való szerelvények gyártására alapították, de a termékválaszték hamarosan bővült gyújtógyertyákkal és gyújtógyertya alkatrészekkel, valamint különböző szelepekkel. A Beru Company mutatta be az izzógyertyát a dízelmotorokhoz 1929-ben, bár másfajta szabadalmat kapott. A második világháború után a Beru Company viszonylag gyorsan talált új vásárlókra, és a Daimler, Benz, Opel és NSU (az Audi elődje) cégeknek szállított, mint eredeti alkatrész gyártó. Újra és újra bizonyított hidegindító rendszereivel, különösen a dízel típusokhoz való termékkel, valamint a hűtőrendszerekkel is, melyet sok autógyártó, például a VW és az Opel, valamint az USA-ban a Ford és a General Motors is használt.

Óriási siker Amerikában

A gyújtástechnológia és a dízel hidegindító rendszerek mellett, a Beru Company szintén gyárt elekronikus és termikus fűtőrendszereket a motorokhoz és az utastérbe. A szenzoros technológia egy másik terület ahol aktív a cég, ezzel határozzák meg a beáramló levegő hőmérsékletét, a hűtőközegnek, vagy a motorolajnak vagy az üzemanyagnak köszönhetően, és ezt továbbítja a megfelelő vezérlőegységnek az adatot elektronikus jel formájában. Egy további ágazat azon működtető egységek készítése, melyek kipufogógáz visszavezetésével vagy szelepvezérléssel szabályozzák a károsanyag kibocsátást. A Behr cég ezeket az alkatrészeket kifejezetten az amerikai piacra gyártja egy mexikói üzemben.

Beru gyújtógyertyák és más autóalkatrészek

Az amerikai vevők a General Motors, valamint a Volkswagen (VW), és sok más autógyár, melynek termékei az amerikai piacon kaphatók. A Beru másodlagos levegő- ás kipufogógáz visszavezető rendszereket világszerte építik be gépkocsikba, találhatunk ilyet a Volvo, Alfa Romei, Peugeot, Kia, BMW és Ranult modellekben is. Webáruházunkban nem csupán kiváló minőségű Beru gyújtógyertyákat vásárolhat, de a gyártó többi alkatrészét is megtalálja nálunk, nem csak eredeti alkatrészként, de pótalkatrészként is.

Az összes BERU termékkategória és autóalkatrész megjelenítése a gépjárműve számára egy pillanat alatt

Kosara

0 Termék, 0,00 HUF

Tovább a pénztárhoz
BELÉPÉS
Elfelejtettem a jelszót? Ön új ügyfél? Regisztráljon most
INFOBOX

Ingyenes kiszállítás

minden 37000 HUF feletti megrendelés esetén
  • Autóalkatrész BERU kiszállítás UPS
  • Autóalkatrészek BERU kiszállítás GLS
  • Autóalkatrészek BERU kiszállítás DHL
:

Biztonságos kapcsolat

Fizetési módok
  • autó alkatrész BERU vesz a mc fizetési módok
  • Jármű alkatrészek BERU vesz a paypal fizetési módok
  • jármű alkatrészek BERU vesz a visa fizetési módok
  • Eredeti alkatrészek BERU vesz a amex fizetési módok
  • Autó alkatrész vesz a Banki Átutalás fizetési módok
Hétfő - Péntek: 8:00 - 19:00

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI FORRÓDRÓT

+36 1 677 7645

Сím

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Németország
Mutasd a térképen