AUTÓ KIVÁLASZTÁSA

Keresés

BEHR THERMOT-TRONIK - alkatrész katalógus

Haladás az első lépéstől

A Behr Company története 1905-ig nyúlik vissza, amikor névadója, Julius Friedrich Behr, partnerével együtt a németországi Stuttgart-ban hűtőket kezdett gyártani. Az első vásárolja a Benz Company (a mai Mercedes-Benz) és az NSU (az Audi elődje) volt. 1930-ban a cég már naponta 90 hűtőt szállítót a Ford Company A Model-jéhez. A Stuttgart-ban található Porsche tervezőirodával együtt fejlsztették ki s VW Bogárhoz való első olajhűtőt. A második világháború után a Behr Company bővítette termelését az újonnan kifejlesztett légkondicionálóval.

Fejlesztésből siker

Az első autó légkondicionálót 1957-ben mutatták be Európában. A vállalat mindig is az autóalkatrészek, és az gépkocsik fő egységeinek műszaki fejlesztésére fókuszált: a hűtők, termosztátok, olajhűtők és légkondicionálók gyártása, melyek OEM-ként kerültek többek között a BMW 3, 5 és 7 sorozatba, Az 1980-as évek elején a cég bemutatta az első teljesen elektronikus autó légkondicionálóját a BMW 7-es sorozatban.

A legnagyobb légkondicionáló gyártó

Időközben a cég a világ egyik legnagyobb hűtő, termosztát és légkondicionáló gyártójává vált, és a Hella Company-val közös vállalatában a világ szinte minden motorgyártónak vízpumpákat is gyártott. Az amerikai gyártók, mint a General Motors is ezeket a termékeket szerelte Chevrolet, Opel, és Cadillac autóiba, ls a francia gyártók, például a Peugeot és a PSA Csoport is a cég terméket szerelte a Citroën gépkocsikba. Webáruházunkban a Behr autóalkatrész gyártó minden terméke kapható. Ezeket MAHLE BEHR néven találja meg, mivel a Stuttgart-t autós cég, a Mahle 2010-ben megvette a Behr részvények többségét, és folytatta a kiváló minőségű alkatrészek fejlesztését és gyártását.

Kosara

0 Termék, 0,00 HUF

Tovább a pénztárhoz
BELÉPÉS
Elfelejtettem a jelszót? Ön új ügyfél? Regisztráljon most
INFOBOX

Ingyenes kiszállítás

minden 37000 HUF feletti megrendelés esetén
  • Autóalkatrész BEHR THERMOT-TRONIK kiszállítás UPS
  • Autóalkatrészek BEHR THERMOT-TRONIK kiszállítás GLS
  • Autóalkatrészek BEHR THERMOT-TRONIK kiszállítás DHL
:

Biztonságos kapcsolat

Fizetési módok
  • autó alkatrész BEHR THERMOT-TRONIK vesz a mc fizetési módok
  • Jármű alkatrészek BEHR THERMOT-TRONIK vesz a paypal fizetési módok
  • jármű alkatrészek BEHR THERMOT-TRONIK vesz a visa fizetési módok
  • Eredeti alkatrészek BEHR THERMOT-TRONIK vesz a amex fizetési módok
  • Autó alkatrész vesz a Banki Átutalás fizetési módok
Hétfő - Péntek: 8:00 - 19:00

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI FORRÓDRÓT

+36 1 677 7645

Сím

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Németország
Mutasd a térképen