AUTÓ KIVÁLASZTÁSA

Keresés
Rólunk


Az Autodoc GmbH egy rendkívül sikeres és innovatív vállalat, amely a legnagyobb autóalkatrész és autó tartozék ellátó cégek közé tartozik. A vállalat 2008-ban kezdet meg nemzetközi működését. A cég fő profilja a globális online autóalkatrész, pótalkatrész forgalmazás, és értékesítés. Az Autodoc GmbH egyedülálló szolgáltatásokat nyújt ügyfelei számára. A vásárlói elégedettség és a rendkívül kedvező, versenyképes árak meghatározó szerepet töltenek be a cég jövőbeni dinamikus fejlődésében, növekedésében.

Számos autóalkatrészgyártó fő értékesítője

Az egyedülálló szolgáltatásainak és a rendkívül kedvező árainak köszönhetően a berlini start-up cég néhány éve alatt piacvezetővé vált az online kereskedelemben. A globális szinten tevékenykedő vállalat több száz szakképzett alkalmazottal rendelkezik.

Vásároljon könnyen online módon autóalkatrészeket

Az At topalkatreszek.hu oldalán rendkívül könnyen és biztonságosan rendelheti meg a megfelelő pótalkatrészeket a gépjárműve azonosító kódja alapján is. A leadott rendelések kézbesítése Németország területén 48 órán belül megtörténik. Az oldalon többféle fizetési mód is elérhető, így ön kényelemes fizethet hitelkártyával, banki átutalással, PayPal használatával és Klarna-val is.

Gyors Kiszállítás

A készleten lévő termékek kézbesítése általában a következő munkanapon megtörténik. Ön természetesen bármikor ellenőrizheti a leadott rendelés státuszát. Cégünk arra törekszik, hogy a vásárlás és a kiszállítás procedúrája minél gördülékenyebb, könnyebb legyen.

Egyéni Konzultáció

A szakképzett csapatunk folyamatosan az ön rendelkezésre áll felmerülő kérdései megválaszolására, legyen szó bármilyen témáról. Ha bármilyen kérdése adódna, vagy tanácsra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal. Nem csak a rendelés terén nyújtunk segítséget, hanem segítünk az önnek megfelelő termék kiválasztásában is.

Pótalkatrészek kínálata

A www.topalkatreszek.hu webshopjának hatalmas kínálatában több mint 1,000,000 termék áll a vásárlóink rendelkezésére szinte minden autómárkához és modellhez. A termékkínálatunkban többek között találhat féktárcsákat, ablaktörlőket, karosszéria alkatrészeket, kipufogó rendszereket, és ablakemelőket is. Az általunk forgalmazott termékek többféle változatban érhetők el a kínálatunkban, és vásárlóink számos termékgyártó közül is választhatnak.

Az olcsó olajszűrők, minőségi féktárcsák, fékbetétek csak egy kis részét képezik a autóalkatrész, pótalkatrész katalógusunkban lévő hatalmas termékkínálatnak. Biztos, hogy le lesz majd nyűgözve a rendkívül kedvező ajánlatainktól és az kifejezetten olcsó gépjármű pótalkatrész árainktól.

Kosara

0 Termék, 0,00 HUF

Tovább a pénztárhoz
BELÉPÉS
Elfelejtettem a jelszót? Ön új ügyfél? Regisztráljon most
INFOBOX

Ingyenes kiszállítás

minden 37000 HUF feletti megrendelés esetén
  • Autóalkatrész kiszállítás UPS
  • Autó részei kiszállítás GLS
  • Alkatrész kiszállítás DHL
:

Biztonságos kapcsolat

Fizetési módok
  • Autó alkatrész vesz a mc fizetési módok
  • Jármű alkatrészek vesz a paypal fizetési módok
  • Jármű tartozékok vesz a visa fizetési módok
  • Eredeti alkatrészek vesz a amex fizetési módok
  • Autó alkatrész vesz a Banki Átutalás fizetési módok
Hétfő - Péntek: 8:00 - 19:00

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI FORRÓDRÓT

+36 1 677 7645

Сím

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Németország
Mutasd a térképen